Hírlevél

Bemutatkozás

 

Tünde

Amikor egy visszatérő vendégünk arról számol be a bemutatkozó körön, hogy sikerült észrevennie a mindennapok folyamában saját maga által generált gondolati és érzelmi mintáit, s nem csak, hogy észrevette, hanem volt LELKI EREJE ahhoz, hogy változtasson rajtuk, akkor nagyon boldognak érzem magam.

Akkor elönti szívemet a hála és megerősödik bennem a meggyőződés, miszerint mindenkinek esélye van ahhoz, hogy boldogabbá tegye életét.

Férjemmel, Jeannal ebben a folyamatban kísérőként veszünk részt, hiszen számunkra az a fontos, hogy minden hozzánk betérő megtanulja, meglássa, tudatosítsa, mekkora ERŐhöz tud jutni akkor, amikor észleli önmagán belül teremtői lehetőségeit.

S tovább menve, amikor már látja saját felelősségét, azt, hogy Ő maga hozza létre saját valóságát azzal, hogy tudatosan vagy tudattalan kapcsolódik  az ego én vagy a belső forrás/isteni Erő terével. 

 

Jean:

Én magam hozom létre érzelmeimet, gondolataimat és reakcióimat.

Ha valaki visszajelzést küld nekem önmagamaról, amit én nem túl pozitívként élek meg, akkor választhatom akár következő mechanizmust is: megsértődöm pl.

A sok év során leszűrt tapasztalat megtanította nekem, hogy ez egy opcionális választási lehetőség, hiszen ránézhetek úgy is a helyzetre, hogy meglátom: nem a másik sértett meg, hanem én magam választottam a sértődöttséget, saját magam által generált érzelmi és gondolati sémaimmal.

Mi az, amit teszek? A másikra hárítom a felelősséget. A felelősséget önmagamon kívülre helyezem.

Van azonban egy másik lehetőség is: szeretettel elfogadom érzelmi és gondolati reakcióimat és lemondok az önkritikáról, az ítélkezésről.Látom és elfogadom magamat. Ezek az első lépések ahhoz, hogy apró lépésekkel elérjünk az ego-elméből a szív böcsességébe.

 

elérhetőségeink: now@connection-now.com

Tünde és Jean DABAT: 06 20 3326 987 

 

 

Honlap készítés