Hírlevél

Az égig érő fa - varázsműhely

Sokféle út létezik a boldogság fele. Egyben mindegyik közös. Mégpedig abban, hogy előbb utóbb mindegyik keresztezi, sőt mitöbb beletorkollik az önmegismerés útjába.

Az égig érő fa varázsműhelye is ebben a torkolatban munkálkodik. A földi és az égi világ összekötő elemeként, mint átjáró jelenik meg a fa. Ősrégi szimbólum, mely visszautal a gyökerekre (több dimenziós értelemben véve), a törzsön át, a kettősség szimbólumára (elsősorban a DNS láncunkra), majd a lombozaton keresztül, a lehetőségekre. 

A műhelymunka során azon rendező elemeket/analógiákat keressük, fedezzük fel, tapasztaljuk meg, melyek megtanítanak bennünket arra, hogyan tegyük magunkat képessé a változtatásra, önmagunk átszublimálására. Sőt esélyünk van arra, hogy megértsük miért esszenciális ez a cselekedet.

 

Ehhez a műhelymunkához szervesen kapcsolódik a másik kettő (Születés I. - II.), hiszen a fogantatástól a születésig beépített energiákat térképezzük fel. Ezek azok az energiák, melyek utat mutatnak önmagunk megértéséhez. 

További információért klikk ide.:http://connection-now.com/cpg/280227/Az-egig-ero-fa-varazsmuhely

 

Első Varázsműhely 2018 február 04. bővebben klikk ide: http://connection-now.com/cpg/630423/Az-emberi-test-mint-szakralis-termetoi-ter

Szeretettel várunk:

Jean és Tünde

Jelentkezni: now@connection-now.com

     

Honlap készítés