Hírlevél

Connection-now

Ha egy kicsit is őszinték vagyunk magunkkal, akkor biztosan felismerünk néhányat viselkedési mintáink közül, melyektől szabadulnánk már, melyeket le szeretnénk tenni, de valamiért nem megy, nem jutunk túl rajtuk.

Mintha valamiféle időhurokban lennénk, folyton azt érezzük, hogy már megint ugyanoda lyukadunk ki. Már megint a jól ismert düh, lenézés, kritika, frusztráció…S ekkor valamilyen formában, de előbb utóbb mindenkinél felsejlik egy kérdés: ENNEK MIKOR LESZ MÁR VÉGE?

Ez a kérdőjel életmentő, hiszen arra sarkal bennünket, hogy utána nézzünk, mit lehet tenni ahhoz, hogy életünk elkezdjen egy másik irányt venni, azaz változni.

Ekkor lépnek be a különböző önismereti körök, misztikus utak, ezoterikus tanok, öngyógyító tanfolyamok…, vagy életmentő beszélgetések, súlyos betegségek és traumák, elviselhetetlennek tűnő veszteségek…stb. Jó esetben kezdünk elgondolkodni a miérteken, a felelősségünkön, a lehetőségeken. Elkezdünk keresni, mélyre ásni, meglátni, felismerni, felfejteni a rejtett üzeneteket…

Nagyon sokszor halljuk klienseinktől, hogy már évek óta dolgozunk egy bizonyos témán és igazából nem történik áttörés, jelentős változás. Rögtön felmerül a kérdés: mi szükséges ahhoz, hogy megtörténjen a változás, mit kell megtenni a helyzet elmozdulásáért?

A segítő szakmában sokan sokfélét tanácsolnak. Valakinek ez, valakinek az válik be. Addig kell menni, míg egy olyan helyet nem találunk, ahol biztonságban érezzük magunkat és belül érezzük, hogy most menni fog.

Mi is egyek vagyunk a sok fellelhető ajánlat közül. Ha valaki a CONNECTION-NOW kört választja, akkor jó, ha tudja, hogy nem szolgálunk semmi féle tanáccsal, energia emeléssel, életvezetési módszerrel, egyszerűen egy lehetőséget adunk arra, hogy a lehető legtisztábban képet kapjunk önmagunkról, arról a tudati részünkről, ahol létrehozzuk folyton folyvást azt a gondolati és érzelmi mintát, melyet úgy élünk meg, mint gát/blokk, mely nem enged tovább lépnünk. Az érmének azonban ez csak az egyik oldala. A másik oldal az üzenet felfejtése, hiszen minden egyes blokk üzen nekünk arról, hogy hol kerültünk ön-magunkkal (egonkkal) és felsőbb tudatunkkal (kozmikus tudatunkkal) konfliktusba.

Mindaddig, amíg nem értjük meg önzőségünk, önösségünk gyökerét a konfliktus marad és addig küld különböző formában "üzeneteket", míg megértésre nem talál bennünk az ok.

Hiszen az ego-nk célja az önösség és a kozmikus tudatunkké a teljesség.

Számunkra a legfontosabb az az, hogy mindenki ráébredjen arra, hogy a változtatást csakis ő maga tudja aktiválni. Éppen ezért aki betér hozzánk, lemond arról, hogy a gyógyírt kívülről, máshonnan, önmagán kívülről kapja meg, hiszen már tudja szívével és lelkével, hogy a gyógyír önmagán belül keresendő.

 

Felnő saját felelőségéhez, és ahogy a visszatérő klienseinken látjuk, egyre inkább elmélyül önmaga lehetőségeiben és elkezd élni vele. Szüleit például (az egyik leggyakrabban előforduló mintázat) már nem a probléma forrásainak látja, hanem azoknak a személyeknek, akik megteremtették a lehetőséget arra, hogy meglássa azt a minőséget, mely arra vár, hogy megtisztuljon, hogy felemelkedjen önmagán belül.

Az, aki azt gondolja, hogy a külvilágot hibáztatni lehet, még talán nem hallja a valódi kérdést. Semmit és senkit nem lehet kérdőre vonni, hiszen mindent mi teremtünk meg, és amit megteremtettünk, azért előbb utóbb felelni kell.

A külvilág (ez csak egy illuzórikus hasítás) semmi egyebet nem tesz, mint visszatükrözi aktuális tudat szintünket. Ha ezt megértjük, akkor válik vérré bennünk a mondás (nagyon is elcsépelt): elfogadni a valóságot pont olyannak, amilyen.

Ennyit kell csak megérteni. Mindent mi hozunk létre gondolatainkkal és érzelmeinkkel. Gondolataink és érzelmeink hullámhossza határozza meg azt, amit bevonzunk (a vonzás törvénye univerzális törvény). Ha meg akarjuk változtatni az általunk bevonzott objektumok (emberek, helyzetek, betegségek…) hullámhosszát (rezgésszámát), akkor saját rezgésszámunkat kell megemelni. És a változás, maga a rezgésszám megváltozásának következménye. És nem fordítva.

Ez pont úgy működik, mint a közmondásban: segíts magadon, Isten is megsegít.

S mi ezt nagyon komolyan vesszük. Tiszta szándékunk megmutatni a mentális-érzelmi mintát, elmondani, hogy csakis Te tudsz ezen stabilan változtatni. És, ha élsz a lehetőséggel, szó szerint Tiéd a „mennyek országa”.

Bármire képessé válsz. Csakhogy ez a „hatalom” megkívánja mindannyinktól az újra hangolást, a rezgésszámemelést, a harmonizálást, a tisztulást.

Nagyon sokszor elferdül Istenbe vetett hitünk, az univerzum, az élet működésével kapcsolatos elgondolásaink, mert vagy azt gondoljuk, hogy Isten büntet bennünket, vagy nem vagyunk érdemesek a kegyelemre, vagy nem vagyunk kiválasztottak, vagy majd egy másik életben sikerül…

Hát ez mind óriási butaság. Mert, ha megértjük a kegyelem működését, akkor rögtön befele indulunk el azzal a tiszta szándékkal, hogy valamit megtisztítsunk, megemeljünk magunkon belül.

Hogyan működik a kegyelem? Biztosan nem tudjuk teljesen a hogyant, de egy valami nagyon fontosat már megértettünk: a kegyelem árad, folyamatosan mindenki fele.

Csakhogy és pont ezen a csakhogyon van a hangsúly, hiszen bizonyos gondolati és érzelmi sémáink (általában az ego elme sémái, azaz önzőségeink mintázatai) mint valami villámhárító eltéríti őt, nem engedi eljutni hozzánk. Egyszerűen el sem ér bennünket. Holott mindenkire árad. De mindaddig, amíg nem vállaljuk fel a felelősséget mindenért, amit tudatosan vagy tudattalanul létrehozunk, ellökjük a kegyelmet magunktól. Mert könnyebb kifogásokat keresni, a hibáztatásban élni, mint beleállni és felelősen részt venni az élet tiszta és őszinte folyamába.

 

Szóval a CONNECTION-NOW kör, arra ad lehetőséget, hogy meglásd azt a mintázatot, melyet létrehozol és aktívan tartasz és, hogy felébredj és változtass azon, amire lehetőséget kapsz.

És itt még nincs vége, hiszen rajtad áll élsz a lehetőséggel vagy nem. Te döntesz erről. Ez a Te felelősséged!

jelentkezni lehet: now@connection-now.com

Szeretettel: Tünde és Jean

Honlap készítés