Hírlevél

Műhelyeink

Miért építjük csoportmunkáinkat esszenciálisan a fizikai testen keresztüli megtapasztalásra?

Ahhoz, hogy ezt jól meg tudjuk fogalmazni egy analógiát hívünk segítségünkre.

Képzeljük el, hogy találkozunk valakivel, aki nagyon lelkesen át szeretné nekünk adni pozitív megtapasztalását egy étel ízéről. Csillogó szemekkel, izgalmas gesztusokkal, szenvedéllyel beszél nekünk róla. 

Tulajdonképpen a fordítottját is felidézhetjük magunkban, amikor is a rossz ízről, a kellemetlen szagokról, az undorról számol nekünk be valaki.

Mikor lesz teljesebb megértésünk? Ha elképzeljük magunkban az ételt, az ízt? Ha felidézzük szánkban belső képeink által kialakított élményt? Vagy, ha megkóstoljuk?

A testen keresztüli megtapasztalások élményei közvetlen kapcsolatot építenek ki a külvilágból érkező impulzus és a róla alkotott belső képpekkel, minőségekkel. Ekkor alakulnak ki bennünk gondolati és érzelmi síkokon a valóságról alkotott képeink. 

Ilyenkor szoktuk felhívni vendégeink figyelmét arra, hogy nem a helyzet és a benne megjelenő személyek mibenléte a fontos, hanem az, ahogyan rájuk néznek, ahogyan gondolnak rájuk és, amit éreznek irányukba.

Mert az, aki szeretné boldogabbá tenni életét, tudja, pont ezeken a minőségeken tud változtatni:  érzelmi/gondolati struktúráján, melynek következményeképp világlátása is átformálódik.

Hát ezért épülnek műhelymunkáink, tanfolyamaink, táboraink a megtapasztalásra.

Ha úgy gondolod, hogy fontos számodra meglátni és megtapasztalni, miképpen vélekedsz bizonyos dolgokról és fontos tudatosítanod azt, hogy belső képeid miként hatnak és alakítják valóságodat, szeretettel várunk a connection-now önismereti kör programjaira.

 

Tünde és Jean 

 

 

 

 

 

.

Honlap készítés