Hírlevél

Műhelyeink

Amikor bemegyünk egy autószerelő műhelybe megcsapja az orrunkat az olaj szag, a szemünk nyitott motorháztetőkön, olajfoltos kertész nadrágos szerelőkön pásztázik.

Egy műhely, bármilyen legyen is az, szerel, szétszed, összerak, megvizsgál...egy szóban működésképessé tesz valamit, egy adott objektumot, adott esetben egy autót.

Egy lélekműhelyben ez, hogy működik?

Hát ugyanígy.Szétszedünk, megvizsgálunk, összerakunk...mindent, amire rálátásunk van az energetikai test és a fizikai testben. 

Igaz ugyan, hogy nem olajfoltos kertésznadrágokban rohangálunk és még olaj szag sincs, de mindenképpen betekintünk az ember működési mechanizmusaiba.

Különböző korokból, különböző olvasmányok, különböző megközelítésben írják le az embert, mint fizikai, energetikai és szellemi testet.

Vagy megéljük személyesen ezeket az információkat, mert már rendelkezünk fizikai érzékszerveinken túli érzékeléssel, és így tapasztalati úton tesszük magunkévá a "tudást". Vagy nincsenek meg még a kellően kifinomult csatornáink és el hisszük őket, elmével, logikai úton, vagy valahogy másképp.

Mi a tapasztalásra voksolunk a műhelymunkák során, hiszen saját életünk mutatott arra, hogy tonnányi könyveket el lehet olvasni, de amíg nincs megélés, nincs az információ a testbe "földelve", az csak a fejünkben lévő adattárolót növeszti. S hiába nő az adatok száma, ha a testbe nincs beépítve a tudás, mert a fej megy valamerre, és a test egy egészen másik irányt követ.

Persze itt közbe lehetne vetni, hogy rendben, földeljük le az infót a testbe, de ha nincs bekapcsolva a tudat, akkor az sem ér egy fabatkát sem...

Nos, pont azért hozzuk létre a műhelymunkákat, hogy a lehető legközelebb hozzuk egymáshoz a test-lélek-szellem-tudat kapcsolódását, hogy gyakorlatban megtapasztalhassuk, hogy működnek együtt bizonyos erőterekben.

Hozzáállásunk egy témához olyan, mint egy csecsemőé. Úgy indulunk neki egy-egy témának, hogy próbálunk mindent kitörölni az adattárból. Megadjuk az esélyt annak, mivel nem nálunk van a tudás teljessége, hogy valami új összefüggésből, nagyobb perspektívából láthassunk rá valamire.

S minden egyes alkalommal, amikor kellőképpen alázatosak vagyunk, kapunk egy újabb "tudást', egy ajándékot.

Például egyszer felállítottuk a látás mechanizmusát. Minden egyes résztvevő meg tudta tapasztalni, hogy hiába működik a fényvisszaverődés, a retina, a szemideg...még sem lát az agy. Borzasztóan izgalmas utána járni és rádöbbenni saját megélés útján, hogyan is működik a látásunk.

A lélekműhelyeink célja pontosan ez. Elengedni a teoretikus tudást és esélyt adni a szellemi síkból érkező információnak, ami sokkal magasabb rezgésszámú, sokkal összefogóbb, egységesebb.

Szeretettel várunk:

Tünde és Jean

 

.

Honlap készítés