Hírlevél

Sors mintázatok TANFOLYAM

SORS MINTÁZATOK

TANulási FOLYAMat

 

A tanfolyam fókuszában az ember működési mechanizmusainak felismerése, megértése és megtapasztalása áll.

A test-lélek-szellem és tudat összefüggéseinek és kapcsolódásainak feltérképezésére építjük a tanfolyamot. 

Saját tapasztalatunk, hogy ez az Alap, mely önmagunk - mások - és az univerzum egy nagyobb összefüggésbeli megértéséhez elengedhetetlen. Enélkül nem megy. Akár magánemberként, akár segítőként.

Mivel a tanfolyam alap működési mechanizmusok feltárására épül, nem kötődik egy konkrét módszerhez sem. Szeretnénk, hogy különböző segítői területről tevődjön össze a csoport és, hogy a résztvevők saját felismerései és tudatosításai mentén építsék be saját módszerükbe a megtanultakat. Részletes programhoz klikk ide: http://connection-now.com/cpg/864269/Programtervezet

 

A tanfolyam 7 találkozásból áll. Kéthavonta lesznek a találkozások megtartva. Egy-egy alkalom szombat reggeltől vasárnap délutánig tart, kivéve egy alkalmat, melyet háromnaposra tervezünk.

Aki jelentkezik a tanfolyamra vállalja, hogy minden alkalmon részt vesz, hiszen a csoport dinamika szempontjából fontos, hogy együtt tudjunk fejlődni.

A tanfolyam során (kivéve egy alkalmat) nincs lehetőség saját témák feldolgozására (hiszen ez nem egy direkt önismereti tanfolyam). Minden alkalommal meghívott, úgynevezett külsős személyekkel fogunk dolgozni.

A kéthónapos szünetekben önmegfigyelési napló vezetését kérjük. Minden egyes alkalom során egy-egy perspektívából kérjük a megfigyelést.

A tanfolyam ára 25 000 huf / alkalom. Kivéve a 3 napos találkozót. Ti. ezt az alkalmat ott alvósra tervezzük, tehát az alapdíjhoz a szállás + ellátás díját kell hozzáadni.

A tanfolyam minimális létszáma 10 fő és maximális létszáma 15 fő. A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk 2017 augusztus 20.-ig.

 

Szeretettel várunk bennetetek: Tünde és Jean  

jelentkezni lehet: now@connection-now.com 

 

 

 

Honlap készítés