Hírlevél

Az emberi test, mint szakrális termetői tér

Az égig érő fa

Varázsműhely

A Varázsműhely egy három alkalomból álló blokkal indul. A három alkalom hívó szava : Az ember, mint szakrális teremtői tér.

Miért ezt a nevet adtuk ennek a blokknak ? Nagyon egyszerűen azért, mert a legutóbbi Connection-now alkalmon letesztelt « szellemi horoszkóp » teljes mértékben alátámasztja intuíciónkat, miszerint a szellemi térből kiáradó energia dinamikája tökéletesen tükröződik a földi leszületés energetikájában. Miért fontos ezt mindannyiunknak megérteni ? Mert a két energetika összekapcsolásának törvényszerűsége lerántja a fátylat a dualitás/polaritás (félre)értelmezéseiről és világosan elénk tárja azt, ahogyan összekapcsolódhatunk a szellemi tér kiáramlásával.

 

Éppen ezért ajánlanánk ezt a blokkot akár már tevékenykedő segítőknek is és esetleg olyanoknak, akik most tanulják, vagy a későbbiekben szeretnének a segítés, pontosabban kísérés mélységeiben elmerülni. Jeannal nagy ajándéknak tekintjük ezt a lehetőséget és nagyon szeretnénk veletek ezt megosztani !  

 

Most pedig a három nap tematikájának leírása :

  1. Az emberi test a fogantatás pillanatában materializálódik az anyaméhen belül és ott építi fel magát ciklikusan, 3 x 3 hónap alatt. Ezek a ciklusok a szellemi térből kiáradt információkat építik be a testbe jelezve a megnyilvánulás okát, az ok befogadására folyamatosan létrejövő teret és időt, és az őket összekapcsoló mozgást. Ezek az energetikai konstellációk vetülnek ki az ember földi életútja során. A tükröződéskor a szellemi teret uraló dinamika a földi teret uraló dinamikák szűrőjén mutatja meg magát. Ha megértjük a tükröződés esszenciáját és a benne megnyilvánuló szándékot, a földi energiatér visszacsatol a szellemi térbe, s ekkor megszűnik a polarizált érzés/élmény folytonos ismétlődése, önszülése. Ezt a folyamatot szeretnénk modellizálni az első alkalom során.
  2. Ezen az alkalmon minden résztvevő saját szellemi és fizikai testfelépítési struktúrájának modellizálására kerül sor a méhen belüli fogantatás pillanatától (szellemi sík) a kilökődés, megszületés pillanatáig.
  3. Itt személyesen mindenkinek feltárjuk a hozzá tartozó lehetőséget ahhoz, hogy a szellemi és a fizikai sík közötti folyamatos polaritás mentes energiateret önmagán belül létre tudja hozni.

Ez a műhelymunka teljesen egyedi próbálkozás, egy úttörő munka. A két sík közötti átjárhatóságok lehetőségei hatalmas lépést jelenthetnek egy boldogabb élet teremtésére ! Az alap ehhez alapvetően az, hogy feltételezzük az anyagi világon túli világok létezését, s ezentúl elfogadjuk, hogy az információ áramlása a finom energetikai síkoktól a durvább energetikai síkok felé halad.

A három alkalom megvalósításához szükséges 12 fő, valamint minden egyes résztvevő születési horoszkópjának bepontosítása. A műhelymunka során egy asztrológus kísér el mindannyiunkat. Ő pontosítaná be a horoszkópokat (ennek 4 000 huf-os díja van, ami a 8 000 huf-os műhelymunka díjához adódik).

Amennyiben van elegendő jelentkező, akkor még mielőtt elkezdenénk szeretnénk egyszer összeülni, hogy  néhány személy (Dalai láma, Teréz anya, Hitler és Jean) energia lenyomatait rögzítsük. 

Erre azért van szükség, hogy mi magunk is világosabban tudjuk látni az összefüggéseket, átjárhatóságokat. Mert mint mondtuk ez egy úttörő munka és még ehhez hasonló tapasztalattal még nem találkoztunk.

Ha megvan a 12 fő, akkor egyeztetünk együtt az időpontokról.

Szeretettel : Tünde és Jean

 

 

 

  

Honlap készítés