Hírlevél

Programtervezet

PROGRAMTERVEZET

I : A TELJESSÉG GYÓGYÍTÓ EREJE, a kapcsolatteremtés útjai

Ez az alkalom az emberi lét energiatereivel, az energiaterek megnyilvánulási formáival és a közöttük lévő kapcsolatteremtés lehetőségeiről szól.

Feltesszük továbbá különböző élethelyzetekben tapasztalható kapcsolatteremtési korlátokra és továbblépési, áramlási dinamikákra, továbblépésekre vonatkozó kérdéseket.

II: A LÉLEK ÚTJA

Ez az alkalom az örök - változó, a relatív - abszolút, a külső - belső tükör, valamint a személyes - kollektív – tiszta tudat közötti összefüggésekre és átjárhatóságokra fókuszál.

III: TÉR ÉS IDŐ METSZÉSPONTJÁN, ragaszkodások, projekciók és illúziók

Itt a szabad akarat és az eleve elrendeltetés elvei kerülnek a középpontba a tudat felszabadulásának/felemelésének/kitágulásának lehetőségein keresztül.   

IV: A SZÍV ÚTJA

Ez az alkalom megteremti a teret különböző érzékelési módok megfigyelésére és fejlesztésére, továbbá a szív szerepére és a vele való együttműködésre az ember földi életében.

V: AZ EMBER TERMÉSZETE

Ezen a szinten az ÉLET földi megnyilvánulásainak törvényeit figyeljük meg. A tudatszintek, a dualitás, a ciklikusság a fejlődés és a kiegyenlítés törvényei felé fordítjuk figyelmünket.

VI: HALÁL – SZÜLETÉS – HALÁL – ÚJJÁSZÜLETÉS

Ez az alkalom ott alvósra tervezett és a születés csodájának misztériumára fókuszál.

VII: VÁLTOZÁS – ÁTVÁLTOZÁS – FEJLŐDÉS – FELELŐSSÉG

A boldogság egyik alap pillére önmagunk megértése és felelősségteljes megvalósítása. Ez alkalom a gondolat – szó – cselekedet közötti átjárhatóságokat és a közöttük lévő kapcsolódások megfigyelését teszi lehetővé.

jelentkezni lehet: now@connection-now.com

Honlap készítés