A Connection Now módszer 2011-ben a Hellinger-i családállításból indult el. 7 év elteltével Magyarország leginnovatívabb önismereti módszerévé alakult át.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

365. Kezdet

Akárhol vagy, az mindig a kezdet. Ezért olyan csodálatos, olyan fiatal, olyan friss az élet.

 

Amint kezded azt gondolni, hogy valami elkészült, kezdesz halottá válni. A tökéletesség a halál, ezért a tökéletességre törekvő emberek öngyilkosok. A tökéletessé vágyás az öngyilkosság egy kerülő útja. Soha semmi sem tökéletes. Nem lehet az, mert az élet örök. Semmi nem ér véget ; az életben nincs végkövetkeztetés – csak magasabb és magasabb csúcsok. De amint egyszer elérsz egy csúcsot, egy másik kínál kihívást, egy másik hív, invitál.

 

Ezért sose feledd, bárhol vagy, az mindig a kezdet. Akkor mindig gyermek maradsz, mindig szűz maradsz. És ez az élet művészete : szűz maradni, friss és fiatal maradni anélkül, hogy megrontana az élet, hogy megrontana a múlt, hogy megrontana a por, amely összegyűlik az utakon az utazás során. Ne feledd, minden pillanat egy ajtót nyit ki.

 

Ez nagyon illogikus, mert mindig azt gondoljuk, hogy ha van kezdet, akkor befejezésnek is lennie kell. De semmit sem lehet tenni. Az élet illogikus. Kezdete van, de vége nincs. Semmi, ami valóban él, nem hal meg. Halad és halad – és halad tovább.

(Osho)

 

Ezzel az idézettel szeretnénk megköszönni minden Connection Now barátnak éves jelenlétét rendezvényeinkünk. Továbbá kívánni egy új kezdetet, melynek során az út porát kezünk egy egy tudatos cselekedettel könnyedén lesepri !

Post a Comment