A Connection Now módszer 2011-ben a Hellinger-i családállításból indult el. 7 év elteltével Magyarország leginnovatívabb önismereti módszerévé alakult át.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

A Beavató Bolygó és a Gyökereink

Egy lélek, amikor alászáll a 3-dimenziós földi világba begyökerezési pontként a beavatás égitestét, azaz a Chironi energiát jelöli ki. Egyrészt azért, mert ez a bolygó a legmélyebb fájdalom gyökerét jelöli ki (azt a beavatást, azt a sebbzettséget, mely újra és újra, inkarnációról inkarnációra előbukkan),  másrészt azért, mert a fájdalom megértésén, tudatosításán keresztül lehetőséget biztosít a végleges gyógyulásra (a sebzettség felemelése, transzmutációja által).

A Lélek Útja önismereti tanfolyam Gyökerek témakörének célkitűzése minden jelentkezőnek megmutatni azon életterületeket, ahol a chironi fájdalom hatására a legjobban hárítja saját életét.

Úttörő módszer segítségével szembesítünk mindenkit azzal, hogy saját szülei, saját családja, adott esetben saját nemzete csupán a chironi beavatás tökéletes eszközeiként vannak jelen életében. Ahhoz, hogy szeretetben és békében tudja megvalósítani a lelke által kielölt fejlődési útvonalat a családi közegben, elkerülhetetlen szembesülnie a beavató bolygó üzenetével.

Ha szeretnéd megismerni saját Chiron bolygód leszületési, lelki és szellemi szintű üzeneteit, szeretettel várunk tanfolyamunkra.

A tanfolyam Gyökerek témaköre újra indul ősztől. Csak azok tudnak a további témakörök feldolgozására jelentkezni, akik elvégezték a Gyökerek témakört.

Post a Comment