A Connection Now módszer 2011-ben a Hellinger-i családállításból indult el. 7 év elteltével Magyarország leginnovatívabb önismereti módszerévé alakult át.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

A Connection Now Névről

A természeti népek, a sámán gyógyítási módok, a régmúlt kultúrák és misztikus utak mind mind a maga rendszerén belül az ember és az Őt körülvevő világ kapcsolódási minőségeiben látják a boldogsághoz, harmóniához, teljességhez vezető utak lehetőségeinek mivoltát.

A betegségekben, a fájdalomban, a disszharmóniában az ember és a Természet, az ember és a Természet Fölötti Erők  közötti egyensúly megbomlását látják.

Teljesen mindEGY, melyik civilizációban merülünk el ebben a témakörben, mivel mind felismeri, hogy az ember gondolata és szavai írják felül a belé kódolt, egyensúlyra törekvő folyamatokat.

A Connection Now név pontosan erre szeretne emlékeztetni mindenkit. Mert ne felejtsük el, hogy alapvetően a harmónia kódjai építenek fel bennünket. DE ez a harmónia megbomlik, mihelyst gondolatainkkal és szavainkkal kilépünk az EGYensúlyból. Azaz FÉL elemre osztjuk a világot.

Connection NOw, azaz lépj kapcsolatba az itt és mostban az EGészzel.

Post a Comment