A Connection Now módszer 2011-ben a Hellinger-i családállításból indult el. 7 év elteltével Magyarország leginnovatívabb önismereti módszerévé alakult át.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Az önsegítés és az összhang

7 lépcső, 7 szint a belülről fakadó változáshoz.

Mi célból vagy itt

Szándékodban áll az igazságot felkutatni és feltétel nélkül elfogadni? Képes vagy önmagad folyamatos újrafogalmazására ?

Alkotói folyamatok

Merevséget, ellenállást, ítélkezést vagy hajlandóságot figyelsz meg önmagadon belül egy-egy éles élethelyzetben?

én kontra ÉN

A benned élő Tudást saját érdemként megszerzett vagy egy közös adatbázisból kölcsönkapott ajándékként éled meg?

Az új örömforrás

Emberi, tárgyi és fogalmi kapcsolódásaidat az elfogadás hatja át? Minden és mindenki EGYforma helyet kap életedben?

Az Átalakulás

Saját belső tapasztalati utad vezérel a helyes megkülönböztetés útján? Vagy talán vallásos, tudományos erkölcsi alapú tanoknak hiszel?

A Tisztánlátás

Önmagad és a többiek gyarlóságát megkülönböztetés nélkül el tudod fogadni? Meg tudsz önmagadnak és a többieknek bocsátani?

A Szabadulás

Megérintett és felemelt e már valaha is a könyörület, az áldás a végtelen és feltétel nélküli szeretet szele? Merre mész tovább?

Az Ember Fejlődési
Útjának Megismerése

Egy univerzális fejlődési program szerves részét képezed. Ezért van az, hogy minden, mi életed során megjelenik fejlődésed szolgálja és esélyt teremt a tovább lépésre. A Connection Now módszer elkisér egy olyan útkereszteződéshez, ahol lehetőséged van az újratervezésre, egy új út tudatos kiválasztására, én regényed újra alkotására, újra kalibrálására.

Dabat Tünde
Alapító

Visszajelzések

Sok - igazán mélyen rejtőzködő - összefüggést értettem már itt meg. Néha megdöbbenéssel, néha fájdalommal, néha hatalmas boldogsággal érkezett az infó. S választ kaptam nehéz helyzetek miértjére.

Julika Rendszeres Kliens

Nekem nagyon tetszett, hogy a Connection-now állítás során nem csak embereket lehet megszemélyesíteni a probléma felállítása során, de sok más minőséget, pl. szeretetet, haragot, tünetet, stb., szinte bármit, aminek energiája van..

Évi Budapestről

14 éves vagyok és nagyon örülök, hogy ráébredtem, mit tehetek magamért és mi a felelősségem saját életemben. Köszönöm a Connection Now csapatának 😊 !

Isabella 14 Éves

A Connection Now rávilágított arra, hogy testi fájdalmamat én hozom létre egy tudatalatt ismételgetett gondolattal. Jó volt felismerni azt, hogy ha létrehoztam a tünetet, akkor tehetek is azért, hogy megszünjön. Köszönöm a lehetőséget ehhez a tudatosításhoz.

Tünde Biatorbágyról

A Kereső

Sokszor drámai és tragikus megtapasztalásaim mutatták meg, hogy elképzeléseim kelepcéiből önmagam megértésén, tisztánlátásán, és őszinte megbocsátásán keresztül van kiút. Utamat gondolati, érzelmi ragaszkodásaim felismerésének és elengedésének tanulási folyamata kíséri. Ennek a belső útnak az üzenetei itatják át az ``Én regényelemzés`` és ``A Végtelen Történetek Sorozat`` eseményeit.

Dabat Tünde

Alapító

Hol, Merre?

A térképről kivonulnak a megosztó vonalak.

A senki földjére érkezik a puszta gondolat.

Hol, Merre?

Ezer darabjaira törik az emberi lét,

A tiszta Lényeg tüzében porrá ég.

Nem marad sehol semmi,

Már mindEGY fény vagy sötétség,

Tova illan a végtelen fele a valódi ÉN.