A Connection Now módszer 2011-ben a Hellinger-i családállításból indult el. 7 év elteltével Magyarország leginnovatívabb önismereti módszerévé alakult át.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

A Vízöntő Korszak Beavatója

Ismerd meg a horoszkópod egyik legfontosabb elemét, a Chiron planétát. Hallgasd meg, hogy mit mesél az önmarcangolásodról, a félelmeidről, a sok-sok elbukásról, melyekkel újabb kudarc köröket teremtettél magadnak. Tapasztald meg, hogy milyen kapu a Chiron, honnan-hová vezet, és milyen kulcs nyitja benned ezt a kaput.

A Kiindulási Pont

A születési horoszkópból kiindulva bekalibráljuk mindenkinek egyénileg a Chiron planétájának pozícióját. A személyre szabott koordináták tudósítást adnak arról, hogy merre tartasz: a karmikus múlt felé, vagy a megemelő jövő felé. A Chiron planétával való viszonyod határozza meg merre indulsz el.

A Múlt Forró Pontjai

A Chiron planéta pozíciójáből fakadóan a Szaturnusz és az Uránusz között helyezkedik el. A Szaturnuszra vetülő üzenetei a karmikus múlt fájdalmait, a kiegyenlítésre váró forró pontokat jelöli. Minden jelentkezőnek alkalma nyílik testi megtapasztaláson keresztül felvenni ezekkel az üzenetekkel a kapcsolatot.

A Jelen Kiugrási Pontjai

A Chiron planéta jelentés rétegei közül az egyik legfontosabb az önmegváltás, az önbüntető körök lezárása. Hiszen a mitológiában a Chiron bár halhatatlan, de nem Isten, félig állat, félig, ember, mégsem tartozik sehová...a köztes létet szimbolizálja, valamint az utat, mely a transzmutáción keresztül kivezeti az embert a köztes létből az újjászületés valőságába. Ezt az utat térképezzük fel minden résztvevő számára.

A Jövő Lehetőségei

A jövő felé vezető út a múlt és a jelen minőségein keresztül épül fel . Az Uránusz bolygó kapcsolata a Chiron és Szaturnusz planétákkal kijelöli az utat, illetve a lehetőségeket ezen az úton. A tanfolyam során megvilágítjuk egyénre szabottan azokat a lépéseket, melyek egy tudatosabb jövő megalkotását teszi lehetővé. .

Hogyan Léphetsz Át Az Állati-Ösztön Világból Az Isteni Világba?

A Chiron tükrébe lépve esélyt kapsz a belső békére, és arra, hogy elkezdd a VALÓDI életedet !
Erre a beavató ösvényre invitálunk meg téged, és nem ígérünk többet, mint felismeréseket, szembesüléseket, megértést. És nem kínálunk kevesebbet, mint valódi transzformációt.

Amit Adunk A Tanfolyam Során

Ha szólít már téged egy új ösvény, szeretettel várunk 2 napos tanfolyamunkon, ahol személyes megtapasztalásokon keresztül formálójává, és nem elszenvedőjé válhatsz életednek.

Egy olyan útmutatást, mely a köztes létből egy tudatos szándék megfogalmazásán, megértésén és megvalósításán keresztül közelebb visz a közzéppontodhoz

Születési horoszkóp ábra, melyen a Chiron planéta kapcsolódásait bejelöljük. A horoszkóp bepontosításához személyes adatokat kérünk

A múlt legmélyebb és legfájdalmasabb pontjának megvilágítását és feldolgozását egyéni munka során

Az emelkedés és sülyedés dinamikájának és ritmusának feltérképezését az egyéni horoszkópokból kiindulva

Tapasztalat szerzést a Chironi energetika megnyilvánulásaiban mások témájának feldolgozásán keresztül

Konkrét útmutatást arról, hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy az életedet tudatosan irányítsd az emelkedés fele

Jelentkezések

A tanfolyam két egymást követő napon van megtartva. Jelentkezni csak a két napra együtt lehetséges. Ár: 32 000 huf / két nap

Dátumok & Cím

2019 Október 26-27
-
Aranyszál ÉLETMÓD-HÁZ, 1122 Budapest Maros u.22. II.em.2. 22-es kapucsengő