Scroll to top

Egyensúly Műhely

Az élet egyik alapmechanizmusa szerint minden a kiegyenlítésre törekszik, a fizikai, gondolati, érzelmi és lelki síkokon egyaránt. Olyan ez, mint egy mindent átható, mindenhol aktív természeti törvény.

Amikor kibillenünk egyensúlyunkból (egy betegség, egy negatív gondolat és érzés, egy traumatikus esemény… hatására) automatikusan beindul az ember kiegyenlítés iránti belső igénye.

A Kiegyenlítés

Ha összhangban vagyunk a lelki, mentális és fizikai síkokat átható Rendekkel ártatlannak, kiegyensúlyozottnak és boldognak érezzük magunkat. Minden síknak megvan a saját működési rendje, s ezen felül van egy, mely mindegyiket összefűzi : a részesedés nélküli megosztás rendje.

A kiegyenlítési folyamat mindaddig aktív marad a síkokon, míg a feltétel nélküli megosztás állapotába nem kerülünk. A Tematikus napokon közösen megtapasztaljuk egy-egy témakör információs rendszerét, az őket működtető rendeket személyes élményen keresztül, valamint a dualitáson túlmutató tudatos választás lehetőségét, azaz az utat a részesedés nélküli megosztás felé.

A Témakörök

I : Lelkiismeretfurdalás, Bűntudat

A kollektív tudat egyik legerősebb mintázata. Szinte minden életterületen aktív. Az egyén családi és nemzeti hiedelmeibe gyökerezik, szembesítve őt a bűn – bűnösség, az eleve elrendeltség és a bűnért való megfizetés karmikus, vallásos, filozófikus elgondolásokon alapuló félelmekkel.Az itt megnyilvánuló érzések és gondolatok a duális világszemléletből táplálkoznak.

A paradigma váltás az emberiség számára megnyitja a kapukat egy másik világszemléletre, hiszen a beáramló új energiák már nem támogatják a negatív megtapasztaláson alapuló helyes megkülönböztetést, hiszen az Emberiség természetes állapota, az egyén boldogságának megvalósítását, a test, lélek, szellem szintjeinek Egyensúlyi eredendő állapotának kinyilatkoztatását tartalmazzák.

A Paradigma Váltás

A föld új, a dualitást meghaladó, az ember természetes létállapotát tartalmazó energiákat fogad be. Ezen energiák mindenki számára elérhetőek. Csak kérni és befogadni kell őket. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha úgy gondolod, készen állsz befogadásukra.

Panaszkodás

Panaszkodás

Mi a panaszkodás rejtett dinamikája ? Nagyon egyszerűen mondva a cselekvés elkerülése. Miért ? Mert...

Tünde 2021-09-21
A remény

A remény

Vajon miért tartjuk oly nagy kincsnek a reményt ? Miért kapaszkodunk bele oly erősen ? Milyen...

Tünde 2021-06-16
Load MoreLoading

Jelentkezz Most

Harmónia, Egyensúly, Változás
Készen Állsz?