A Connection Now módszer 2011-ben a Hellinger-i családállításból indult el. 7 év elteltével Magyarország leginnovatívabb önismereti módszerévé alakult át.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Gyakran Ismételt Kérdések

A Módszer

A Connection Now módszer mennyiben rokon a családállítással ?

A családállítás a családon belüli rend helyreállításán keresztül éri el gyógyító hatását, a Connection Now pedig a kliens által létrehozott és elismert gondolati/érzelmi minták változtatásain keresztül.

Milyen esetekben lehet a módszert alkalmazni ?

Az alkalmazásnak nincsenek korlátai. Bármilyen téma, mely én regényed részét képezi feldolgozására alkalmas .  Legyen az fizikai síkon megtörtént esemény vagy tünet, legyen az érzelmi síkon észlelt kapcsolódási zavar vagy  elakadás, vagy a gondolati síkon megjelenő visszatérő destruktív gondolat, ismétlődő sémák / hiedelmek / illúziók/ álmok/ vágyképek .

Mi teszi hatékonnyá a módszert ?

Maga a felismerés. Ha a kliens őszintén felismeri, hogy elakadása útjában saját gondolati és érzelmi struktúrái állnak, akkor szinte spontán ráébred arra, hogyan is tudja újra kalibrálni, egy másik megértési szintre emelni azokat, ahol már másképp néz önmagára, az őt körülvevő világra (család, környezet…), saját írói felelősségére . S ebben rejlik a változás, a tovább lépés, a fejlődés megteremtésének esélye .

Mennyi idő múlva hat ?

A tudatba való beépülés ideje egyrészt a kliens felismerésének mélységétől függ. Van akinél spontán már a mozgás alatt megszűnik a tünet, van, aki egy – két nap múlva jelez vissza nekünk a sikeréről, van, aki csak hónapok múltán jut el a teljes változásig.

Másrészt, amikor a feltáró munka során látjuk, hogy a kliens egy karmikus kiegyenlítési folyamatban van benne, természetesen felhívjuk figyelmét, hogy a kiegyenlítés nincs a kezében (hiszen a karmikus kiegyenlítéseket a karma urai irányítják) s ezért magán a helyzeten nem tud változtatni. DE életébe változtatásokat indikálhat mégis azzal, hogy elismeri felelősségét és szerepét a kiegyenlítési folyamatban és a lehető legmélyebb alázattal fogadja azt. Az elfogadás pedig egy magas rezgésű minőség teli olyan meglepetésekkel, ajándékokkal, melyekre nem is számítunk.

Mindig eljut a kliens a felismerésig ?

Igen.

A mi felelősségünk elkisérni a klienst arra a pontra, ahol önmagát egy tágabb térben, nagyobb összefüggésrendszerben észleli.

Ahhoz, hogy ez megtörténjen kap egy olyan térképet, melyen a kilépési pontok (változtatási lehetőségek) fel vannak tüntetve.

Ekkor mi félre állunk és magára hagyjuk Őt, hiszen pontosan TUDJUK, hogy benne él az ERŐ, melyet  egy bölcsebb és boldogabb élet megteremtéséhez aktiválhat.

Működési alap pillérünk egyike az a gondolat, miszerint mindenkinek szabad akaratból, érett felismerésből lehet újra terveznie belső GPS-ét egy boldogabb, szeretetteljesebb LÉTEZÉS reményében. Ezen az útszakaszon ránk már nincs szükség.

Jelentkezések

Hány éves kortól ajánlott ?

Nincs korhatárhoz kötve alkalmazása, hiszen bármilyen korban adódhatnak elakadások. Tapasztalatunk szerint minél fiatalabb korban ismerkedik meg a személy a rejtett dinamikák létezésével, erejével és a lehetőséggel, mellyel azokon változtatni tud, annál több esélyt teremt magának egy boldogabb felnőttkor megélésére.

Így nagyon nagy szeretettel várjuk a fiatalokat 15-16 éves kortól.

A 15-16 éves kor alatti gyermekeket is fogadjuk természetesen szülői kisérettel. Az egészen kicsiket is, a pár hónapos csecsemőt is.

Nagyon hatékony és mélyreható, amikor egy családból többen is résztvesznek a foglalkozáson.

Milyen időközönként lehet Connection Now - ra menni ?

A Connection Now módszer hatása a tudati szinten épül be. Ezért nincs lekorlátozva, hányszor lehet részt venni rajta.

Nagyon fontos azonban, hogy addig ne kérjünk új témafeldolgozást, míg az előzőekben feltárt mintázat tudati struktúrája stabilan nem épült be a tudatba. Ha önmegfigyelés útján megfigyelhető a változás, akkor érdemes új témával a Connection Now csapatához fordulni.

Hány Connection Now szükséges egy téma feldolgozásához ?

Általában egy Connection Now elegendő ahhoz, hogy a kliens témájához tartozó mintázatok napvilágra kerüljenek. Előfordul azonban, hogy egy témafeldolgozás során egy újabb téma bukkan fel. Ekkor a kliens dönti el, hogy tovább szeretne e menni.

Díjaink

Hogyan lehet fizetni?

Az önismereti körön való részvételi díjat a helyszínen kérjük kiegyenlíteni.
Az önismereti tanfolyam részvételi díját egy héttel a meghírdetett dátum előtt banki átutalással.

Egyéb

Mit takar a szellemi horoszkóp ?

A szellemi horoszkóp a leszületés előtti teljes egységben létrejött bolygó mátrix, mely magában hordozza az egyéni sors harmonikus beteljesítését és az egyén boldogságának csíráját.

A leszületési és a szellemi horoszkópok egybevetése és megélése nyújt lehetőséget arra a Lélek Útja Önismereti tanfolyam során, hogy minden résztvevő felvegye a kapcsolatot azokkal az Erőkkel, melyek Őt az EGYETEMESSÉG/EGYSÉG/TELJESSÉG szolgálatába állítják.

Miért veszitek egyidejűleg figyelembe az idősíkokat ?

Mert ahhoz, hogy megértsük az ÉLET körforgását, szükséges belátnunk, hogy a mostani életünkben kifejtett erőfeszítések szorosan összefüggenek a múlt (előző inkarnációk) a jelen (az aktuális inkarnáció) és a jövő (a következő inkarnáció során lehozható minőségek) tér-idő síkjaival.