A Connection Now módszer 2011-ben a Hellinger-i családállításból indult el. 7 év elteltével Magyarország leginnovatívabb önismereti módszerévé alakult át.

Recent Posts

  Sorry, no posts matched your criteria.

A Programok

Bármelyik program szólítson is meg, fontos tudni, hogy csoport foglalkozás keretében zajlanak. Elsőbbséget teremtünk együttesen a különböző képviseletek által megjelenített kölcsönhatásoknak, kapcsolódási folyamatoknak.

Az üzenet

A legfontosabb üzenet, melyet minden résztvevőhöz el szeretnék juttatni az az, hogy lehetősége és szabadsága van átvenni az irányítást élete felett. Ehhez meg kell tanulnia a helyes megkülönböztetést az ego elme és a magasabb tudatszintek szándékai között. Egy többdimenziós életképet kap valamint felismerési lehetőséget azáltal, hogy kitágítja látószögét, összekapcsolja a rendszeréből (egyéni, családi, nemzeti) kirekesztett és lekicsinylett személyeket, minőségeket és újrahangolja, harmonizálja az összképet. Csakis akkor tud tovább lépni, ha az egységesítési folyamat aktiválási kulcsát felismeri önmagán belül.

Felelőssé Tesz
Felismerővé Válsz
Harmónizálja Életedet
Hatékonnyá Tesz
Őszintévé Válsz
Egységesíted Magad
 • Én regényelemzés
 • Ft 5 000
  Per Fő
  • Képviselet
 • Én regényelemzés
 • Ft 13 000
  Per Fő
  • Témafeldolgozás
 • Végtelen Történetek
 • Ft-tól 3 000
  Per Alkalom
  • Egész Napos Csoportfoglalkozás

Mindez Hogyan Történik?

Kérjük, pontosan olvassátok el a jelentkezési feltételeket! Vegyétek figyelembe, hogy minden esetben csoport munkáról van szó, így a csoport dinamika fenntartása érdekében gondoljátok át, tudjátok e tartani magatokat hozzá. Ez fontos mindannyiunk számára!

Én regényelemzés

Az  én regényelemzés csoportos fogalkozás keretein belül történik. Reggel 9 órakor kezdődik és 18 órakor fejeződik be.

Fél napos részvételre is van lehetőség. A reggeli részvétel 9 órától 13.30.-ig tart, a délutáni 14 órától 18 óráig.

Előzetes bejelentkezés alapján lehet jelentkezni.

Minden esetben jelöljétek be a témafeldolgozás (egyéni probléma modellezés, feldolgozás, feltárás) vagy képviseletben (olyan személyeket jelöl, akik a témafeldolgozások modellezésében vesznek részt) való részvételi szándékot.

12 téma feldolgozását vállaljuk alkalmanként.

A képviseletben való részvétel száma korlátlan.

Végtelen Történetek

A Kelepelő Klub egy-egy általános érvényű igazságot dolgoz fel.

Bármikor becsatlakozhatsz a klubba, részvételek száma hely függvényében van meghatározva.

A Hétlépcsős Hegy Sorozat témakörönként van meghirdetve. Egy témakör a résztvevők felismerései függvényében egy, kettő vagy esetleg három alkalmat merítenek ki.

A Kelepelő Klub péntek esti program havi egy alkalommal, a Hét Lépcsős Hegy havi egy hétvégi napot vesz igénybe   reggel 9 órától délután 18 óráig.

A Hét Lépcsős Hegy szeptembertől májusig van meghírdetve. A nyári hónapok alatt nem elérhető.

A csoport maximális létszáma 12 fő.

Fontos Infó

Fél napos részvétel feltételei :

Ha szervezel egy váltótársat akár képviseletbe, akár témahozóként, 13 000 huf-ot fizetsz /témafeldolgozás és felár nélkül fél napot veszel részt a rendezvényen.

Ha nem tudsz váltótársat hozni, akkor 18 000 huf -ot fizetsz / témafeldolgozás / fél nap.

Minden esetben előre kérném írásban jelezni a fél napos részvétel igényét és a váltótárs megnevezését.

Jelentkezési feltételek :

Egy lépcsőfok körbenjárása  több alkalomból is állhat.

Akkor nyer értelmet a szint félismerése, ha minden alkalomra el tudsz jönni.

Tiszteletben tartom a lélek szabadságát, így mindenki annyi lépcsőfokra lép rá, amennyire szeretne, olyan ütemben halad, ahogy ő jónak látja. Csupán ahhoz ragaszkodnék, hogy ha jelentkezel egy szint megértésére, minden hozzá tartozó alkalmon vegyél részt.

Jelentkezésedet írásban jelezd.

Sok - igazán mélyen rejtőzködő - összefüggést értettem már itt meg. Néha megdöbbenéssel, néha fájdalommal, néha hatalmas boldogsággal érkezett az infó. S választ kaptam nehéz helyzetek miértjére.

Julika Rendszeres Kliens

Nekem nagyon tetszett, hogy a Connection-now állítás során nem csak embereket lehet megszemélyesíteni a probléma felállítása során, de sok más minőséget, pl. szeretetet, haragot, tünetet, stb., szinte bármit, aminek energiája van..

Évi Budapestről

14 éves vagyok és nagyon örülök, hogy ráébredtem, mit tehetek magamért és mi a felelősségem saját életemben. Köszönöm a Connection Now csapatának 😊 !

Isabella 14 Éves

A Connection Now rávilágított arra, hogy testi fájdalmamat én hozom létre egy tudatalatt ismételgetett gondolattal. Jó volt felismerni azt, hogy ha létrehoztam a tünetet, akkor tehetek is azért, hogy megszünjön. Köszönöm a lehetőséget ehhez a tudatosításhoz.

Tünde Biatorbágyról

Jelentkezések

A megadott dátumok és programjaink helyszíne a feltüntetett információkhoz igazodnak. Amennyiben változás merülne fel, erről e-mailben értesítelek.

Dátumok & Cím

2020 Március 15 | 2020 Április 26 | 2020 Május 16 | 2020 Június 21
-
Aranyszál ÉLETMÓD-HÁZ, 1122 Budapest Maros u.22. II.em.2. 22-es kapucsengő

Jelentkezések

A megadott dátumok és programjaink helyszíne a feltüntetett információkhoz igazodnak. Amennyiben változás merülne fel, erről e-mailben értesítünk.

Dátumok & Cím

Első Lépcsőfok: 2020 Március 14 | 2020 Április 25 | 2020 Május 17
-
Kelepelő Klub: 2020 Március 13 | 2020 Április 24 | 2020 Május 14
-
Aranyszál ÉLETMÓD-HÁZ, 1122 Budapest Maros u.22. II.em.2. 22-es kapucsengő

 • A természeti népek, a sámán gyógyítási módok, a régmúlt kultúrák és misztikus utak mind mind a maga rendszerén belül az ember és az Őt körülvevő világ kapcsolódási minőségeiben látják a boldogsághoz, harmóniához, teljességhez vezető utak lehetőségeinek mivoltát. A betegségekben, a fájdalomban,

 • El tudjuk képzelni amint az egész tortát befaljuk, azt, hogy az egész napot lustizással töltjük, hogy elolvassuk az egész könyvet… ? Szerintem ez MINDENkinek megy. Ha ugyanezt a kérdést megforgatjuk és kipenderítjük egy tágasabb világba, akkor így hangzik : Az egész torta, az egész

 • Akárhol vagy, az mindig a kezdet. Ezért olyan csodálatos, olyan fiatal, olyan friss az élet.   Amint kezded azt gondolni, hogy valami elkészült, kezdesz halottá válni. A tökéletesség a halál, ezért a tökéletességre törekvő emberek öngyilkosok. A tökéletessé vágyás az öngyilkosság egy

 • Egy lélek, amikor alászáll a 3-dimenziós földi világba begyökerezési pontként a beavatás égitestét, azaz a Chironi energiát jelöli ki. Egyrészt azért, mert ez a bolygó a legmélyebb fájdalom gyökerét jelöli ki (azt a beavatást, azt a sebbzettséget, mely újra és