A Connection Now módszer 2011-ben a Hellinger-i családállításból indult el. 7 év elteltével Magyarország leginnovatívabb önismereti módszerévé alakult át.

Recent Posts

  Sorry, no posts matched your criteria.

Programjaink

A csoport munka során kialakuló nyitott és tiszteletteljes közeg hozzájárul ahhoz, hogy együtt megtanuljuk önmagunkat és a másikat megemelni és a lehető legőszintébben elfogadni.

Előnyeink

A legfontosabb üzenet, melyet minden résztvevőhöz el szeretnénk juttatni az az, hogy lehetősége és szabadsága van átvenni az irányítást élete felett. Ehhez meg kell tanulnia a helyes megkülönböztetést az ego elme és a lélek szándékai között. Módszerünk előnye pont ebben a tanulási folyamatban rejlik, hiszen mindenki pontos útmutatást kap nálunk ahhoz, hogy kitágítsa, összekapcsolja és újrahangolja a test-lélek-szellem és tudat útjait.

Felelőssé Tesz
Tudatossá Válsz
Harmónizálja Életedet
Hatékonnyá Tesz
Őszintévé Válsz
Egységesíted Magad
 • Önismereti Kör
 • Ft 5 000
  Per Fő
  • Képviselet
 • Önismereti Kör
 • Ft 10 000
  Per Fő
  • Témafeldolgozás
 • Önismereti Tanfolyam
 • Ft 16 000
  Per Alkalom
  • Egész Napos Tanfolyam

Mindez Hogyan Történik?

Kérjük, pontosan olvassátok el a jelentkezési feltételeket! Vegyétek figyelembe, hogy minden esetben csoport munkáról van szó, így a csoport dinamika fenntartása érdekében gondoljátok át, tudjátok e tartani magatokat hozzá. Ez fontos mindannyiunk számára!

Önismereti Kör

Az önismereti kör csoportos fogalkozás keretein belül történik. Reggel 9 órakor kezdődik és 18 órakor fejeződik be.

Fél napos részvételre is van lehetőség. A reggeli részvétel 9 órától 13.30.-ig tart, a délutáni 14 órától 18 óráig.

Előzetes bejelentkezés alapján fogadjuk el a jelentkezéseket.

Minden esetben kérjük bejelölni a témafeldolgozás (egyéni probléma modellezés, feldolgozás, feltárás) vagy képviseletben (olyan személyeket jelöl, akik a témafeldolgozások modellezésében vesznek részt) való részvételi szándékot.

12 téma feldolgozását vállaljuk alkalmanként.

A képviseletben való részvétel száma korlátlan.

Önismereti Tanfolyam

Az önismereti tanfolyam hét témakört dolgoz fel.

Lehetőség van csak egy témakörre való jelentkezésre, vagy akár mind hét témakör végigjárására.

Minden esetben asztrológus munkatársunkkal szükséges előzetesen egyeztetni a leszületési horoszkópok bepontosítása céljából.

Egy téma feldolgozása tehát három hónapon át tart, havi egy hétvégi napot igénybe véve reggel 9 órától délután 18 óráig.

A tanfolyam szeptembertől májusig van meghírdetve. A nyári hónapok alatt nincs témakör feldolgozás.

A csoport maximális létszáma 12 fő.

Fontos Infó

Fél napos részvétel feltételei :

Ha szervezel egy váltótársat akár képviseletbe, akár témahozóként, 10 000 huf-ot fizetsz /témafeldolgozás és felár nélkül fél napot veszel részt a rendezvényen.

Ha nem tudsz váltótársat hozni, akkor 16 000 huf -ot fizetsz / témafeldolgozás / fél nap.

Minden esetben előre kérjük írásban jelezni a fél napos részvétel igényét és a váltótárs megnevezését.

Jelentkezési feltételek :

Egy téma feldolgozás három alkalomból áll.

Jelentkezni csak a három alkalomra együttesen lehetséges.

Tiszteletben tartjuk a lélek szabadságát, így mindenki annyi témát dolgoz fel, amennyit szeretne, olyan ütemben halad, ahogy ő jónak látja. Csupán ahhoz ragaszkodunk, hogy ha jelentkezel egy témakörre, mind a három alkalmon vegyél részt.

A jelentkezést az adatlap kitöltése valamint az első alkalom díjának kifizetése hitelesíti.

Sok - igazán mélyen rejtőzködő - összefüggést értettem már itt meg. Néha megdöbbenéssel, néha fájdalommal, néha hatalmas boldogsággal érkezett az infó. S választ kaptam nehéz helyzetek miértjére.

Julika Rendszeres Kliens

Nekem nagyon tetszett, hogy a Connection-now állítás során nem csak embereket lehet megszemélyesíteni a probléma felállítása során, de sok más minőséget, pl. szeretetet, haragot, tünetet, stb., szinte bármit, aminek energiája van..

Évi Budapestről

14 éves vagyok és nagyon örülök, hogy ráébredtem, mit tehetek magamért és mi a felelősségem saját életemben. Köszönöm a Connection Now csapatának 😊 !

Isabella 14 Éves

A Connection Now rávilágított arra, hogy testi fájdalmamat én hozom létre egy tudatalatt ismételgetett gondolattal. Jó volt felismerni azt, hogy ha létrehoztam a tünetet, akkor tehetek is azért, hogy megszünjön. Köszönöm a lehetőséget ehhez a tudatosításhoz.

Tünde Biatorbágyról

Jelentkezések

A megadott dátumok és programjaink helyszíne a feltüntetett információkhoz igazodnak. Amennyiben változás merülne fel, erről e-mailben értesítünk.

Dátumok & Cím

2019 Szeptember 15 | 2019 Október 19 | 2019 November 10 | 2019 December 21
-
Aranyszál ÉLETMÓD-HÁZ, 1122 Budapest Maros u.22. II.em.2. 22-es kapucsengő

Jelentkezések

A megadott dátumok és programjaink helyszíne a feltüntetett információkhoz igazodnak. Amennyiben változás merülne fel, erről e-mailben értesítünk.

Dátumok & Cím

Első Témakör: 2019 Október 20 | 2019 November 17 | 2019 December 08
-
Aranyszál ÉLETMÓD-HÁZ, 1122 Budapest Maros u.22. II.em.2. 22-es kapucsengő

 • A természeti népek, a sámán gyógyítási módok, a régmúlt kultúrák és misztikus utak mind mind a maga rendszerén belül az ember és az Őt körülvevő világ kapcsolódási minőségeiben látják a boldogsághoz, harmóniához, teljességhez vezető utak lehetőségeinek mivoltát. A betegségekben, a fájdalomban,

 • El tudjuk képzelni amint az egész tortát befaljuk, azt, hogy az egész napot lustizással töltjük, hogy elolvassuk az egész könyvet… ? Szerintem ez MINDENkinek megy. Ha ugyanezt a kérdést megforgatjuk és kipenderítjük egy tágasabb világba, akkor így hangzik : Az egész torta, az egész

 • Akárhol vagy, az mindig a kezdet. Ezért olyan csodálatos, olyan fiatal, olyan friss az élet.   Amint kezded azt gondolni, hogy valami elkészült, kezdesz halottá válni. A tökéletesség a halál, ezért a tökéletességre törekvő emberek öngyilkosok. A tökéletessé vágyás az öngyilkosság egy

 • Egy lélek, amikor alászáll a 3-dimenziós földi világba begyökerezési pontként a beavatás égitestét, azaz a Chironi energiát jelöli ki. Egyrészt azért, mert ez a bolygó a legmélyebb fájdalom gyökerét jelöli ki (azt a beavatást, azt a sebbzettséget, mely újra és