Scroll to top

Magamról

01.

20 Éve

A 2000 -es évek elején indult útjára az önismereti műhely.
A programok folyamatosan bővülnek.

02.

Mindenkit Megszólít

Legfiatalabb témahozónk egy 3 hónapos csecsemő.
Legidősebb témahozónk egy 83 éves néni.

03.

Változás és Adaptálódás

A módszer él, folyamatosan változik.
Adaptálódik az egyéni és közösségi terek aktuális tudtszintjeihez.

04.

Megmutatni és Elkísérni

Az Önharmónizálási Mozgalom segít emlékezni arra aki vagy és akivé válhatsz.

Services

Be tudnám mutatni magam iskolázottságom, tapasztalataim, érdeklődési és baráti köreimen keresztül…, de nem ezt az utat választom. Pusztán azért, mert tisztán tudom, hogy az aki vagyok az egy folyamatosan változó, gondolataim s érzelmeim által létrehozott létállapotot tükröz. Éppen ezért a testem, lelkem és szellemem nemesítésére törekszem alávetve önmagamam őszinte, ítéletmentes megtapasztalásának.

Elérhetőségek

Már emlékezem

 

Réges régen a széthullás peremén születtem.

Megálltam a világ partján, s szétnéztem.  

Fenyegetően rám nézett a Félelem,

Kigúnyolva kígyó nyelvét rám öltötte

S belém sziszegett :

Légy büszke és állj ellent !

Kóbor ebként szorongattam életem,

Kiástam a tudás fáját, kerestem a lényeget.

Ötven éven át hittem és hitegettem magamat,

Míg egy teljesen szokványos napon, az EGYetlen

Maradék alma fentről leesett.

Húsa szétloccsant megkövült  fejemen,

Éltető nedve végigcsordult keserű könnyel

elvakított szememen.

Még ma is folyik tova Élő Ereje,

Testem üregeiben jár – kel az új kezdet.

Mert már tudom, ki vagyok, s emlékezem :

A Teremtő képmása és a Teremtett végtelen,

Az Emberi paradoxon és Isten lehellete,

EGY Névtelen egyed, és áradó szeretet,

Az Örökkön alázúduló önfeledt gyermek,

A Láthatatlan Űr, egy pillanat a Mindenség peremén.

Visszajelzések

A Connectionben én megtaláltam azt, amit hosszú évek óta kerestem de pontosan megfogalmazni sem tudtam korábban, míg Veletek nem találkoztam. Általatok olyan élmény részese lehetek, ahol a feltétel nélküli szeretet jegyében kapcsolódva látok rá a BOLDOGulásomat mindeddig visszafogó családrendszerbeli elakadásaimra. Lehetőséget kapva arra, hogy az engem foglalkoztató kérdéseimre választ találva egyre inkább az általam megálmodott életet tudjam élni s közben én magam is segíthetem a társaimat a maguk kihívásainak megoldásában.

Hálásan köszönöm, hogy vagytok nekem.

— Bogi

A Connection segítségével sikerült rendeznem soraimat az életem számos területén. Nagyon hálás vagyok, amiért részese lehetek és segítséget nyújt egy-egy elakadasomon túljutni. Szeretettel gondolok minden egyes alkalomra, amin részt vettem !

— Szabina

A módszernek és Tündének köszönhetően 180 fokos fordulatot vett az életem. Néhány alkalom után hihetetlen változásokon mentem keresztül és a kapcsolataimban is sok minden rendeződött. Azoknak ajánlanám a Connection-t, akik valóban változni akarnak, hajlandóak szembenézni önmagukkal és a félelmeikkel. Ezért cserébe új alapokra helyeződhet az élethez való hozzaallasuk, fejlődésük és boldogságuk. Ezúton is köszönöm Tünde, hogy el indítottál ezen az úton. Szeretettel ölellek, várom, hogy újra együtt dolgozzunk.

— Anna

Megrendítő és felemelő volt rálátni az elakadásomra a csoport segítségével. A támogató közeg segített, hogy továbblépjek, fejlődjek, és tanuljak, kiegyensúlyozottabb legyek a mindennapokban.

Nagyon köszönöm még egyszer és alig várom, hogy újra ebben a csodálatos közösségben lehessek!

— Zsuzsi

Szeretetteljes légkörben egymást elfogadva és támogatva együtt sírunk és nevetünk, Tünde útmutatásával és segítségével megértéseket élünk át, fejlődünk lélekben és haladunk előre az önismeret útján. Szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretné önmagát megismerni, megszeretni, és az életében lévő miérteket megérteni.

— Kata

A Connection-now számomra mély belső folyamatok katalizátora, új látásmódot ad a legkülönfélébb élethelyzetekre, valamint alázatra, türelemre, empátiára tanít. A módszer segít előhívni a bennünk rejlő gyógyítót és azt a végtelen szeretetet, amellyel önmagunkkal és másokkal tudunk kapcsolódni. Tiszta szívből ajánlom annak, aki érzi magában az erőt és bátorságot, hogy kilépjen a komfortzónájából, még akkor is, ha ez az út néha fájdalmas felismerésekkel tarkított.

— Klau

Önismereti utamon a legjobb kísérőt, segítőt kaptam magam mellé. Teljesen másként alakult volna az életem, ha nem ismerem meg ezt a szemléletet, amit a connection közvetít számomra. A legjobb az egészben, hogy az ember saját magán, illetve az élet történéseihez való viszonyulásán változat, és változnak az őt körülvevő személyek, alakulnak a dolgok. Hiszem, hogy e tudás megszerzésének eredménye képpen menekült meg többek között a házasságom és a lányom élete is.

— Viola

Hálás vagyok, hogy minden találkozásunkkor részese lehetek a teremtésnek. Megdöbbentő volt számomra annak a tudatosítása, hogy minden egyes kapcsolódáskor eldönthetem, hogy melyik létállapotot választom, hogy milyen rezgésszinten tartom magam.

— Agi