A Connection Now módszer 2011-ben a Hellinger-i családállításból indult el. 7 év elteltével Magyarország leginnovatívabb önismereti módszerévé alakult át.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Egy Módszer
Önmagunk Tudatos Felépítéséhez

A Connection Now egy olyan módszer, mely lehetővé teszi a résztvevők számára saját valóságuk építőelemeinek több dimenziós megjelenítését, megértését és a megértés következményeként azok újra építését.
Egy új élettér teremtése válik így lehetővé, melyben a kliens tudatosítási folyamatainak köszönhetően egyre inkább irányítójává válik saját életének.
Ez a folyamat három fázisban történik.

A Teremtő
Ember

A Connection Now módszer három fázisa feltárja a résztvevőknek valóságuk mozgatórugóit és ezáltal alkalmat nyit a változtatásra, a valóság újra teremtésére, az élet erő tudatos használatára.

Első Fázis

A kliens témájához kapcsolódó személyek (az egyént körbevevő személyek), minőségek (hiedelmek, érzések, gondolatok), helyszínek (konkrét helyszínek, az egyén lelki és szellemi világához kapcsolódó terek), idősíkok (múlt, jelen és jövő síkjai) modellezése történik szavak nélkül.

Második Fázis

Verbálisan felfedjük a kliens belső képeinek sokszor több dimenziós (lelki, szellemi és tudati síkok) és idősíkú (transzgenerációs és karmikus) kivetülését. Itt nagyon fontos, hogy a kliens felismerje azt, hogy a témájához tartozó minőségek, rezgések megjelenítése a saját belső világának tükre.

Harmadik Fázis

Ez a kliens belső munkájának tere, hiszen itt tudja tudatosítani, hogy nem a benne megjelenő események, személyek… határozzák meg saját valóságát, hanem az a minőség, mellyel összekapcsolódik velük. Ha ez megtörténik, elkezdődik saját erőből a belső átalakulás, a transzformáció.

7
Éve
+1000
Kliens
+650
Téma
85L
Elfogyasztott Kávé

Az Új Föld, Új Embere

Az összes személy, életesemény csupán egy élő jelző rendszer ahhoz, hogy megértsük, min szükséges változtatnunk ahhoz, hogy ne az ego-elme irányítsa életünket, hanem a lélek által kijelölt út vegye át az irányítást.
Ha ezt megérti a kliens szinte spontán módon lemond arról, hogy a belső képében lévő személyeket, eseményeket hibáztassa sorsa alakulásáért. Ezzel egyidőben megkönnyebbül, megszabadul lelki terheitől. Felderül az arca, megcsillanak szemei, sokszor kicsordulnak az öröm vagy a régóta cipelt terhek fájdalom könnyei.
Megérkezik saját élő mátrixába, ahol átalakíthatja belső képét, s ezáltal a valóságot, melyben él és létezik. Hozzáférést teremt önmagának saját belső/isteni EREjének összekapcsolódásához és megteszi, megcselekszi mindazt, amire szüksége van ahhoz, hogy megemelje önmagát.
Ilyenkor a csoportot, a kísérőt, mindenkit egy gyönyörű fényesség ölel át. Mindenki szemében megvillan az átalakítás ősi erejének fénye, az önzetlen, önátadó szeretet fénye.

A Puding Próbája az Evés

Felismerted már, hogy életed filmjében nemcsak főszereplő, de forgatókönyvíró, sőt még bizonyos fokon rendező is vagy? Ha eljutottál már erre a pontra, akkor meleg szívvel ajánljuk programjainkat! Gyere és tégy egy próbát önmagad holisztikus megimeréséhez!