A Connection Now módszer 2011-ben a Hellinger-i családállításból indult el. 7 év elteltével Magyarország leginnovatívabb önismereti módszerévé alakult át.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Amiben Tudunk Segíteni

7 téma, 7 lehetőség a gyökeres változásra.

Leszületés Célja

A lélek fejlődése céljából száll alá a földi létbe. Megismerni és elfogadni az általa kitűzött főbb állomásokat a belső béke egyik alappillére

Teremtés

A gondolati és érzelmi síkok információinak felismerése mindig közelebb visznek a tudatosabb élettér megteremtéséhez

Az Egyén

A belső én és a külvilág közötti kapcsolódás megértése ahhoz, hogy lépésenként kapcsolódjunk a minden EGY alappal

A Szív Útja

Az önös és feltétel nélküli szeretetet működtető mechanizmusok helyes megkülönböztetésének megtanulása

Önkifejezés

Az egyént felépítő és meghatározó minőségek, rezgések megértése, azok őszinte felvállalása, s kifejezése

Befogadás

Belátni, hogy az életben megnyilvánuló események mindegyike a lélek fejlődési programjának szerves része

Elengedés

Felismerni és elengedni azon vágyakat, illuziókat, ítélkezéseket, melyek elválasztanak bennünket a valóságtól

A Lélek Fejlődési
Útjának Megismerése

Egy univerzális fejlődési program szerves részét képezed. Ezért van az, hogy minden, mi életed során megjelenik fejlődésed szolgálja és esélyt teremt a tovább lépésre. A Connection Now módszer elkisér egy olyan útkereszteződéshez, ahol lehetőséged van az újratervezésre, egy új út tudatos kiválasztására.

Dabat Tünde
Alapító

Visszajelzések

Sok - igazán mélyen rejtőzködő - összefüggést értettem már itt meg. Néha megdöbbenéssel, néha fájdalommal, néha hatalmas boldogsággal érkezett az infó. S választ kaptam nehéz helyzetek miértjére.

Julika Rendszeres Kliens

Nekem nagyon tetszett, hogy a Connection-now állítás során nem csak embereket lehet megszemélyesíteni a probléma felállítása során, de sok más minőséget, pl. szeretetet, haragot, tünetet, stb., szinte bármit, aminek energiája van..

Évi Budapestről

14 éves vagyok és nagyon örülök, hogy ráébredtem, mit tehetek magamért és mi a felelősségem saját életemben. Köszönöm a Connection Now csapatának 😊 !

Isabella 14 Éves

A Connection Now rávilágított arra, hogy testi fájdalmamat én hozom létre egy tudatalatt ismételgetett gondolattal. Jó volt felismerni azt, hogy ha létrehoztam a tünetet, akkor tehetek is azért, hogy megszünjön. Köszönöm a lehetőséget ehhez a tudatosításhoz.

Tünde Biatorbágyról

Ismerkedj Meg Csapatunkkal

Mind ketten tudjuk és hisszük, hogy az emberi fejlődés útja határtalan. Határaink kitágításához holisztikus szemléletű önismeretre van szükség. Számunkra ez azt jelenti, hogy önmagunk feltárásakor a szellemi, a lelki, és a tudati síkok infomációit együttesen szükséges felismerni, integrálni és elfogadni.

Dabat Tünde

Alapító

« Az Istennek minden szép és jó és igaz, csak az emberek tartják ezt igaznak, azt pedig hamisnak. Nem tőlem, hanem a Mértéktől hallva, értelmes belátni, hogy: minden Egy. » ( Hérakleitosz) Ébredéskor megpróbálok erre emlékezni, e világlátás köré fűzni tetteimet, gondolataimat, érzéseimet, mert hiszem és tudom, hogy így válhat boldogabbá világunk.

Müllner Patricia

Asztrológus Munkatárs

A Lélek Útja Önismereti Tanfolyam asztrológus munkatársa. A leszületési horoszkópokat pontosítja be, melyeken a szellemi horoszkópok bolygó állásait is feltünteti. Minden egyes témakörhöz kapcsolódóan előadás formájában ismerteti a bolygó analógiák, az asztrológiai jegyek és házak összefüggéseit.